Renskavsgryta

Mustig renskavsgryta som ger en riktig lyxkänsla på turen. Alla ingredienserna går lätt att torka hemma i vanlig ugn. Inlämnat av Erika Garberg.


INGREDIENSER - 2 port
60 gram torkad renskav
60 gram torkad potatis
50 gram torkade gröna ärtor
8 gram torkad gul lök
12 gram torkad purjolök
15 gram torkad svamp, t.ex trattkantareller eller svart trumpetsvamp
1 st köttbuljongtärning
1 krm peppar
8 dl vatten


Gör så här
Blanda alla ingredienser i en kastrull och låt puttra i cirka 25 minuter tills alla ingredienser är mjuka. Fyll på med mer vatten vid behov.

Med fördel kan maträtten blötläggas i vattnet någon timme innan tillagning så förkortas koktiden avsevärt till cirka 10-15 minuter.

Vid vandring på hösten är det väldigt gott att plocka en näve färska lingon att toppa med.

Registrera dig för att få meddelande när produkten åter finns i lager

Frakt 49:-

Fri frakt vid 799:-

Köpvillkor

Specifikation

Specifikation

Artikelnummer recept_187
TILLAGNING PÅ Campingkök, Stekhäll / öppen eld
MÅLTID Lunch, Middag
PASSAR FÖR Dagstur / vandring, Fjällvandring, Paddling, Båtliv
TILLAGNINGSTID 20 min
TYP AV KOST Kött

Mer om produkten

Detaljer

Skicka in ditt eget recept och få det publicerat med ditt namn! Skicka recept och ev. bild till [email protected]

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Renskavsgryta

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betygsätt denna produkt!