Partners och samarbeten

Friluftsmeny ska bli Sveriges mötesplats för friluftsmat. Med målgruppen Sveriges friluftsutövare, det vill säga alla paddlare, båtägare, vandrare, klättrare, cyklister och campare. För att nå dit kommer det att krävas en hel del arbete. Idag har Friluftsmeny flera samarbeten men är intresserad av fler. Se nedan om något passar in på dig eller någon du känner:

Tillverkare/leverantörer av mat. Friluftsmeny söker ständigt nya spännande produkter till alla friluftsmänniskor där ute. Om du producerar eller är återförsäljare för en bra produkt får du gärna skicka varuprov och/eller presentera ert sortiment.

Investerare/samarbetspartners. Har du kompetenser som du tror skulle behövas till sajten Friluftsmeny? Är du beredd att investera tid och kapital? Skicka i så fall in en kort beskrivning av dig och vad du skulle kunna tillföra!

Bloggare/skribenter. Till bloggen på Friluftsmeny.se behövs det ständigt friskt material. Om du bloggar eller skriver om friluftsliv, resor, äventyr, mat eller kost så får du gärna höra av dig med en kort presentation samt hemside-/bloggadress.

Matkreatörer/fotografer. Receptdelen på Friluftsmeny.se kommer att växa med tiden. För att presentera recepten kommer jag att behöva bra bilder, gärna i autentiska miljöer. Studerar du till fotograf eller matkreatör eller är i början på din karriär så är det intressant för Friluftsmeny. Inga stora gage kan utlovas, men däremot intressanta uppdrag, ett bra kontaktnät och jobb att använda som referens.

/

[email protected]