Valnöt- och banankaka (bakad)

INGREDIENSER – 8 kakor
2 mogna bananer (ca 3 dl bananmos)
2 krm vaniljextrakt
1 krm salt
*
5 dl havregryn (rosta gärna hälften av grynen i panna eller använd 2,5 dl müsli)
1 dl hela valnötter
0,5 dl hackade torkade dadlar


- Mosa bananerna med gaffel i en djup tallrik. Blanda i vanilj och salt.

- Blanda gryn, valnötter och dadlar i en bunke och rör ner bananmoset.

- Lägg allt i en form (ca 10x20 cm) och pressa kakan så att den blir kompakt. Kakan bör bli ca två centimeter tjock.

- Baka i ugn, 175 grader i 25 min.

- Låt svalna och skär kakan i åtta bitar, packa i plastfolie eller bakplåtspapper


Läs mer om energikakor här!

Registrera dig för att få meddelande när produkten åter finns i lager

Frakt 49:-

Fri frakt vid 799:-

Köpvillkor

Specifikation

Specifikation

Artikelnummer recept_228
TILLAGNING PÅ Tillagas innan tur
MÅLTID Energikakor
PASSAR FÖR Dagstur / vandring, Fjällvandring, Paddling, Båtliv, Barn gillar!
TILLAGNINGSTID > 20 min
TYP AV KOST Vegetariskt, Vegan

Mer om produkten

Detaljer

Skicka in ditt eget recept och få det publicerat med ditt namn! Skicka recept och ev. bild till [email protected]

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Valnöt- och banankaka (bakad)

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betygsätt denna produkt!