Grönsaksröra

En jättebra bas som du kan använda till pasta, ris eller stekt mat. Ju mer finfördelade grönsakerna är när du torkar dem, dessto "såsigare" blir såsen. Du kan även steka grönserna, mixa dem och sedan torka purén på bakplåtspapper (50 grader i ugn/torkugn)


INGREDIENSER - 2 port
Torkade grönsaker t ex: paprika, squash, morot, tomat - ca 100 gram
Sambal oelek
Olivolja
Lite salt & peppar
+ ca 5 dl hett vatten till blötläggning


Förbered:
- Torka grönsakerna hackade i små bitar (50 grader i torkugn eller på plåt i ugn, ca 10 timmar).
- Lägg ingredienser i en påse, sambal och olja i en separat påse.


Tillaga:
- Tillsätt hett vatten och lått stå 15 minuter
- Koka upp med ev mer vatten


 

Registrera dig för att få meddelande när produkten åter finns i lager

Frakt 49:-

Fri frakt vid 799:-

Köpvillkor

Specifikation

Specifikation

Artikelnummer recept_276
TILLAGNING PÅ Campingkök, Stekhäll / öppen eld
MÅLTID Lunch, Middag
PASSAR FÖR Dagstur / vandring, Fjällvandring, Paddling
TILLAGNINGSTID 10 min
TYP AV KOST Vegetariskt, Vegan

Mer om produkten

Detaljer

Skicka in ditt eget recept och få det publicerat med ditt namn! Skicka recept och ev. bild till recept@friluftsmeny.se

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Grönsaksröra

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betygsätt denna produkt!