Frysta laxburgare

Det smarta med det här receptet är att du förbereder burgarna innan och stoppar dem i frysen. När du ska ut är det bara att ta med dem frysta. Det är bra om burgarna är halvfrysta när du steker dem, därför kan du isolera burken med t ex tidningsapper om det dröjer länge innan du äter dem. Smart!


INGREDIENSER - 2 personer
300 g lax
0,5  tsk salt
1 krm peppar
2 msk vispgrädde
+1 msk olja


Förbered hemma
- Lägg den tinade laxen i en matberedare tillsammans med de andra ingredienserna
- Mixa tills allt bandat sig, det ska inte bli helt slätt (som gäddfärs)
- Forma burgare som du lägger i en plasstlåda, lägg smörpapper mellan varje burgare för att de ska gå att skilja åt lätt


Tillaga
- Ta med burken med de färdiga burgarna, isolera om det är varmt ute
- Stek burgarna på stekhäll eller i stekpanna (de kan vara svåra att grilla, men det går)
- Ät med bröd och en mild sås


 


 

Registrera dig för att få meddelande när produkten åter finns i lager

Frakt 49:-

Fri frakt vid 799:-

Köpvillkor

Specifikation

Specifikation

Artikelnummer rec_324
TILLAGNING PÅ Campingkök, Stekhäll / öppen eld, Glöd, Kan förberedas innan
MÅLTID Lunch, Middag
PASSAR FÖR Dagstur / vandring, Paddling, Båtliv, Barn gillar!
TILLAGNINGSTID 10 min
TYP AV KOST Fisk

Mer om produkten

Detaljer

Skicka in ditt eget recept och få det publicerat med ditt namn! Skicka recept och ev. bild till recept@friluftsmeny.se

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Frysta laxburgare

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betygsätt denna produkt!