Bönknaster (bönfärs)

Bönknaster är alltså pulserde bönor som blandats med kryddor. Det kan du äta som det är eller så gör du en gryta/ sås av det. Bönorna är ugnsstekta en liten stund, alltså inte bara torkade.


INGREDIENSER - 2 port
1 burk kidneybönor
*
3 msk tomatpuré
1 tsk örtsalt
3 cm finhackad purjolök
1 finhackad vitlök


Gör så här:
- Mixa allt utom bönorna fint i en matberedare
- Lägg i bönorna och pulsera tills de är finfördelade, men inte mosade
- Lägg på plåt och stek i ugnen i 5 minuter (200 grader)
- Sänk temperaturen till 50 grader och torka i ca 6 timmar


Använd:
Ät som det är eller blöt upp i vatten. Använd då till t ex pastasås.


 

Registrera dig för att få meddelande när produkten åter finns i lager

Frakt 49:-

Fri frakt vid 799:-

Köpvillkor

Specifikation

Specifikation

Artikelnummer rec_280
TILLAGNING PÅ Tillagas innan tur
MÅLTID Lunch, Middag, Snacks
PASSAR FÖR Dagstur / vandring, Fjällvandring, Paddling, Båtliv
TILLAGNINGSTID > 20 min
TYP AV KOST Vegetariskt, Vegan

Mer om produkten

Detaljer

Skicka in ditt eget recept och få det publicerat med ditt namn! Skicka recept och ev. bild till recept@friluftsmeny.se

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Bönknaster (bönfärs)

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betygsätt denna produkt!