Äppel-o-kanelkaka (bakad)

INGREDIENSER – 12 bitar
6 dl fibergryn
0,5 dl vetemjöl
2 dl rostade hasselnötter (hela) alt. Pekannötter
1 tsk kanel
2 krm salt
1 dl torkat äpple, finhackade
*
0,5 dl sirap
2 dl äppelmos
0,5 dl matolja


- Sätt ugnen på 175 grader

- Blanda alla torra ingredienser i en skål, och blanda de blöta i en annan skål

- Blanda sedan alla ingredienser och låt stå och svälla i 15 minuter. Blanda igen.

- Gör två avlånga limpor, två cm tjocka och tio cm breda, pressa kakorna så att de blir kompakta t ex med en platt slev.

- Baka i 25 minuter, låt svalna och skär bitar


Läs mer om energikakor här!

Registrera dig för att få meddelande när produkten åter finns i lager

Frakt 49:-

Fri frakt vid 799:-

Köpvillkor

Specifikation

Specifikation

Artikelnummer recept_233
TILLAGNING PÅ Tillagas innan tur
MÅLTID Energikakor
PASSAR FÖR Dagstur / vandring, Fjällvandring, Paddling, Båtliv, Barn gillar!
TILLAGNINGSTID > 20 min
TYP AV KOST Vegetariskt, Vegan

Mer om produkten

Detaljer

Skicka in ditt eget recept och få det publicerat med ditt namn! Skicka recept och ev. bild till recept@friluftsmeny.se

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Äppel-o-kanelkaka (bakad)

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betygsätt denna produkt!